svepre

Visa din hingst på
SVEPREs DIGITALA hingstvisning
öppen för PRE-hingstar tillgängliga för avel under säsongen 2021!

Vi bjuder in till DIGITAL hingstvisning med PRE-hingstar som är tillgängliga för avel under säsongen 2021. Videofilma din hingst och skicka videon via Whatsap till Ingela Ekelund 0732013033. Du filmar bäst med mobil. Gör en video utan ljud på max 2 minuter.

Obligatoriska inslag är videosekvenser med

* en prydlig helbild på hingsten uppställd, filmad från den manfria sidan.
* hingsten visad från sidan i alla gångarter

OBS! Vi godkänner inga videos med hästar visade lösa!


Anmälan för avelsvärderad hingst görs på särskilt formulär på www.svepre.se. Ange hingstens namn och mankhöjd samt länk till LGANCCE för officiell stamboksinfo om hingsten som ålder, härstamning, avelsindex, antal avkommor. Lägg till officiella resultat från utställningschampionat och tävlingsresultat från TDB.  Ange om hingsten är tillgänglig för avel via natursprång, AI, TAI, FAI samt avgifter/villkor för säsongen 2021.

Vi lägger ut länk till insända hingstvideos på SVEPREs YouTube kanal den 25 april!! Vi erbjuder dessutom möjlighet att publicera max en pdf med broschyr per hingst på www.svepre.se samt på vår fb-sida.

Tag chansen att visa din avelshingst för intresserade uppfödare och stoägare!!

Medlemmar betalar 200 kr, icke-medlemmar betalar 350 kr.

Varmt välkommen att delta med din avelsgodkända hingst i denna digitala samlade hingstvisning för avelsaktiva PRE-hingstar säsongen 2021!

Sista dag för inskickad fil är 22/4!